Over ons

Deze SmartHome-website is een initiatief van het bedrijf Populair Product. Wij zijn een team van enthousiaste ontwerpers, programmeurs, gamers, techneuten, schrijvers en marketeers. Onze gezamenlijke passie ligt in het bij elkaar brengen van populaire Smart Home-producten, winkels en consumenten. Integriteit en onafhankelijkheid zijn voor ons belangrijk. We geloven dat diversiteit leidt tot betere producten, beslissingen en een positieve werkomgeving. Elk lid van ons team zet zich in om ervoor te zorgen dat deze site de wereld van snel winkelen leuker maakt.

Wie we zijn

Paul Terol
Eindredactie / Marketing
LinkedIn Paul Terol

Tino Perez
Uitgever / Techniek
LinkedIn Tino Perez

Onze missie is om slimme producten en consumenten te verbinden

Ben je op zoek naar het beste geteste slim product, een super populair item of een gloednieuwe smarthome product? En wil je weten waar dat ene product waar je naar op zoek bent op dit moment in de aanbieding is? Wij houden de verkoopkanalen dagelijks in de gaten, zodat we je kunnen laten zien waar je het voordeligst uit kunt zijn. Bij ons vind je niet alleen een breed scala aan producten, maar ook top 10-lijsten en artikelen die best beoordeeld zijn. Onze inhoud is informatief, duidelijk en gebaseerd op betrouwbare experts. We streven naar 100% onafhankelijkheid en naast onze eigen experts volgen we ook gerenommeerde organisaties zoals de Consumentenbond en andere specialisten. Geen eindeloos speuren meer naar de beste keuze voor de beste prijs! Bij ons kun je snel en eenvoudig de beste producten, prijzen en aanbiedingen bekijken. Je zult merken wat voor verschil dat maakt, telkens weer, in jouw voordeel.

Contact

Als team streven we ernaar om zo zorgvuldig en compleet mogelijk te zijn bij het samenbrengen van populaire smart home-producten en jij als lezer en consument. Mocht je een bepaald product of productcategorie missen, of ben je op zoek naar eeb specifieke test of advies, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via contact